16 September Soundhealing avond

Wij nodigen je uit op een Soundhealing avond ‘Thuiskomen door ritme en klank.’ Tessa geeft sjamanistische healings in haar praktijk ‘Tessa’s Healing’ en Leonie Bolleboom is stemheler in haar praktijk aan huis.

Op vrijdag 16 september organiseren wij onze unieke Soundhealing avond. We begeleiden je door een muzikale avond heen waarin meditatie, stemheling, mantra's en reizen op het geluid van de drums de handvatten vormen voor de avond.

Heb je last van blokkades in je lijf of stem en wil je deze op een zachte en doeltreffende manier helen zonder in de oorzaak te hoeven stappen, dan is deze avond voor jou. Door middel van geluid worden blokkades losgetrild en het mooie is, of je nu al ervaring hebt op dit gebied of niet, iedereen kan mee doen en zich bevrijden van blokkades.

De avond start om 19.30 uur met een korte meditatie.

Vervolgens verzorgt Leonie een stemhealing sessie, waarbij door middel van muziek, stem en ademhaling blokkades vrij gemaakt worden. Iedere stem verteld haar of zijn eigen verhaal. Ik nodig je uit om mee te zingen of te luisteren naar mijn stem om zo blokkades in je lichaam te helen. 

Na de stemhealing sessie is het tijd voor een korte pauze met een kopje thee.

 

Vervolgens zal Tessa een sjamanistische drumsessie verzorgen. Waarbij er nog meer wordt losgemaakt en afgevoerd om uiteindelijk terug in je kracht te komen.  

De avond sluiten we af met een engelen kaartje om 21.30 uur.

Wij hebben er zin in! Kom je ook?

Kosten bedragen € 60,- p.p.

De avond gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Dus als je hier zin in hebt, meld je dan aan via info@tessashealing.com

 

Adres locatie: is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar in Delft of Schipluiden