Basiscursus Verdieping intuïtieve gaves 

2023

Deze cursus is voor mensen die zich enigszins bewust zijn van hun eigen hooggevoeligheid, mediamieke of intuïtieve gaves, maar hier nog geen controle over hebben. 

Ben jij je ervan bewust dat je meer waarneemt of voelt dan "normaal", ben je nieuwgierig naar wat jij zelf kan en wil je dit in een veilige omgeving verder ontdekken. Dan helpen deze avonden jou verder. Ik ben onderwezen tot medium en Sjamanic healer. Ik leg in mijn praktijk graag beide werelden over elkaar heen, om gericht mijn cliënten passende adviezen of handvatten te geven. En dat gaan we op deze avonden ook doen. Onder mijn begeleiding, zullen cursisten in een veilige omgeving op elkaar kunnen oefenen. 

Iedere avond beginnen we met een sjamanistische stilte meditatie. We zoeken eerst de rust op door alle aardse zaken los te laten en thuis te komen in ons eigen energieveld.

 

De volgende onderwerpen komen sowieso aan bod:

- Aarden en de energie van andere afvoeren

- Readingstechnieken leren dmv diverse methodes

- Pendelen op je eigen lijf met en zonder pendel

- Jezelf een healing geven (op Sjamanistische wijze)

​Wil je graag gerichte sturing op jouw specifieke kwaliteiten en gave? Heb je het gevoel dat je net als ik niet in 1 hokje past? Dan is deze cursus zeker aan jouw besteed.

Geef jezelf op door een e-mail te sturen naar info@tessashealing.com

Data: 2 februari, 23 februari, 16 maart, 6 april 2023.

Tijd: 19.30 tot 21.45 uur

Aantal deelnemers: minimaal 4 en Maximaal 6

kosten: € 240,- inclusief B.T.W.

Inschrijven via: info@tessashealing.com

overige informatie:

- Deze cursus is een persoonlijk leertraject. Waarbij het de bedoeling is meer kracht en balans te genereren in jouw leven.

- Je zult na dit traject geen erkend diploma ontvangen. Wel kan je met alles wat je hier gaat leren en ervaren direct aan de slag.

praktijk_edited.jpg