Fotoreading voor kinderen

Wat houdt het in?

In een foto reading "lees" ik de foto. Hierbij voel ik in de foto en maak ik op die manier contact met de betreffende ziel.

 

Foto reading voor kinderen

Aan de hand van een foto lees ik hoe het gaat met het kind voor wie de reading is aangevraagd. Zijn of haar kwaliteiten komen naar voren, evenals de strubbelingen waar het kind mee te maken heeft.

 

Als er obstakels, blokkades of ander frustraties bij het kind spelen, zal ik achterhalen waar deze vandaan komen. Daarbij vraag ik om handvatten aan de ziel én aan de gids van het kind.

Dit vind ik persoonlijk een geweldige ervaring om te doen.  Juist omdat ook ik als moeder tegen de onmacht van het ouderschap aanloop.  

 

Er is niets mooiers dan de emoties en gevoelens van een kind vertalen/verwoorden zodat wij volwassen het kind begrijpen en hem/haar beter kunnen begeleiden.

 

Waar moet de foto aan voldoen?

Het is van belang dat als je een recente foto aanbiedt waar het kind alleen op staat. Het kan namelijk voorkomen dat ik de energieën van de andere personen op de foto oppak. Dit kan de boodschap beïnvloeden en dat wil ik voorkomen.
 

Ik wil een foto reading voor je kind, wat nu?

Je kunt via een e-mail, of onderstaande button, uw verzoek voor een foto reading indienen.

Om het contact met de ziel zo puur mogelijk te houden, wil ik in eerste instantie niets weten over de eventuele problemen of diepgang van de situatie. Je kunt wel aangeven of je wilt dat ik me focus op privé of werk.

Nadat ik de foto heb ontvangen, zal ik een passend moment kiezen waarop ik de reading uitvoer. Binnen twee weken (indien anders geef ik dit aan) ontvang je een video van de reading per e-mail. 

 

Het verstandigst is om de informatie minimaal 1 dag op je in te laten werken. Wanneer er daarna nog vragen opkomen, kun je altijd contact met mij opnemen door mijn mail met de boodschap te beantwoorden.

"Er is niets mooiers dan de emoties en gevoelens van een kind vertalen/verwoorden zodat wij volwassen het kind begrijpen en hem/haar beter kunnen begeleiden."

Logo Tessa's Healing_1.jpg