Cursus Verdieping intuïtieve gaves (VOL)

Deze cursus is voor mensen die zich al bewust zijn van hun eigen mediamieke/ intuïtieve gaves, maar hier nog geen volledige controle over hebben. 

Ben jij je ervan bewust dat je meer waarneemt of voelt dan "normaal", voel je onbewust dat je meer kan, maar weet niet hoe, of heb je er nog onvoldoende zelfvertrouwen in.  Dan helpen deze avonden jou verder. Ik ben onderwezen tot medium en Sjamanic healer. Ik leg in mijn praktijk graag beide werelden over elkaar heen, om gericht mijn cliënten passende adviezen of handvatten te geven. En dat gaan we op deze avonden ook doen. Onder mijn begeleiding, zullen cursisten i een veilige omgeving op elkaar kunnen oefenen. 

Iedere avond beginnen we met een sjamanistische stilte meditatie. We zoeken eerst de rust op door alle aardse zaken los te laten en thuis te komen in ons eigen energieveld.

 

De volgende onderwerpen komen sowieso aan bod:

- Aarden en de energie van andere afvoeren

- Een reading geven aan een derde

- Pendelen op je eigen lijf met en zonder pendel

- Jezelf een healing geven

- Afhankelijk van de wensen van de cursisten verdiepen wij ons in andere onderwerpen. 

Wil je graag gerichte sturing op jouw specifieke kwaliteiten en gave? Heb je het gevoel dat je net als ik niet in 1 hokje past? Dan is deze cursus zeker aan jouw besteed.

Geef jezelf op door een e-mail met een korte introductie te sturen naar info@tessashealing.com

Data: 20 mei, 3 juni, 17 juni en 24 juni 2022

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Aantal deelnemers: minimaal 4 en  Maximaal 6

kosten: € 150,-

Inschrijven via: info@tessashealing.com

smudg veer.jpg