top of page

Intuïtieve basiscursus 2024 

Deze cursus is voor mensen die zich enigszins bewust zijn van hun eigen (hoog)gevoeligheid, mediamieke of intuïtieve gaven maar hier nog geen controle over hebben. 

Ben je nieuwsgierig naar hoe dat (hoog) gevoelige bij jou werkt en hoe je in je eigen energie kan blijven. Wil je in je dagelijks leven minder overprikkeld raken en leren deze prikkels weer kwijt te raken. Of wil je jezelf beter kunnen afstemmen op je intuïte en lichtteam. Dan helpen deze avonden jou verder. Ik ben onderwezen tot medium en Sjamanic healer. Ik leg in mijn praktijk graag beide werelden over elkaar heen, om gericht mijn cliënten passende adviezen of handvatten te geven. En dat gaan we op deze avonden ook doen. Onder mijn begeleiding, zullen cursisten in een veilige omgeving op elkaar kunnen oefenen en leer ik jou hoe je van je onbewuste gaves een bewuste gaves kan maken. 

Iedere avond beginnen we met een sjamanistische stilte meditatie. We zoeken eerst de rust op door alle aardse zaken los te laten en thuis te komen in ons eigen energieveld.

 

De volgende onderwerpen komen sowieso aan bod:

- Aarden en de energie van andere afvoeren

- Controle krijgen over bewuste en onbewuste energieverbindingen (energie lekkages)

- Readingstechnieken leren dmv diverse methodes

- Pendelen op je eigen lijf met en zonder pendel

- Jezelf een healing geven (op Sjamanistische wijze)

- Ontmoet je krachtdier

- Ontmoet je gids

​Wil je graag gerichte sturing op jouw specifieke kwaliteiten en gave? Heb je het gevoel dat je net als ik niet in 1 hokje past? Dan is deze cursus zeker aan jouw besteed.

Donderdag avond

Data 1:  8 februari, 29 februari, 21 maart, 18 april,  23 mei 2024 en 6 juni (vol)

Dinsdag avond

Data 2:  5 maart, 26 maart, 16 april, 14 mei, 4 juni en 25 juni 2024 (vol)

Dinsdag avond Najaar

Data 3: 3 en 17 september, 1 en 15 oktober en 5 en 19 november 2024 (plekjes vrij)

Tijd: 19.30 tot 21.45 uur

Aantal deelnemers: min. 4 en max. 8

kosten: € 390,- inclusief B.T.W.

Inschrijven via: info@tessashealing.com

overige informatie:

- Deze cursus is een persoonlijk leertraject. Waarbij het de bedoeling is meer kracht en balans te genereren in jouw leven.

- Je zult na dit traject geen erkend diploma ontvangen. Wel kan je met alles wat je hier gaat leren en ervaren direct aan de slag.

praktijk_edited.jpg
bottom of page