Healing

In mijn praktijk wordt een healing vraag altijd gecombineerd met een stukje reading. Een een groot deel van de lichamelijke of energetische klachten zijn gerelateerd aan het niet horen van ons lijf en ziel.


Dus om je lichaam aan te sporen tot zelfgenezing, wil het eerst gehoord worden. Daarom start ik met een reading, waarbij ik mij focus op de healing vraag. 
"Waarom gebeuren situaties?" "Waarom stagneren energiebanen in je lijf met (pijn) klachten als gevolg?" 


Na de reading volgt de healing. Tijdens de healing mag je plaatsnemen op een kruk of massagetafel in de praktijk. Er zijn verschillende healingstechnieken die toegepast kunnen worden zoals: 

- Polarisatie

- Chakra healing

- Voorouder healing

- Spirit / Energetische healing 

- Healing vanuit je medicijnwiel

- etc.

 

Aan het eind van iedere healing ontvang je de boodschap welke je mag ontvangen en zal ik de healing afsluiten door de ontvanger weer terug in zijn eigen kracht te zetten. Hierbij worden je verbindingen met moeder aarde en de kosmos hersteld. Afgevoerd wat niet van jou is en je bescherming herstellen, waar nodig. 

Bij een healing gebruik ik krachten van edelstenen, de ratel en/of één van mijn drums. Zij helpen mij de ballast af te voeren en je systeem te vullen met de energie die je nodig hebt. 

Een healing brengt rust en het herstelt de balans zodat je weer ruimte krijgt. Afhankelijk van de oorzaak van de healingvraag kunnen herhaal behandelingen nodig zijn, maar gun het proces de tijd om de transformatie in gang te zetten en te settelen. 

afbeelding kopje healing.jpg