top of page

Healing

Een groot deel van de lichamelijke of energetische klachten zijn gerelateerd aan het niet horen van ons lijf en/of ziel. Dus om je lichaam aan te sporen tot zelfgenezing, wil het eerst gehoord worden. Daarom start ik de eerste healingafspraak altijd met een reading, waarbij ik mij focus op de healing vraag. 
"Waarom gebeuren situaties?" "Waarom stagneren energiebanen in je lijf met (pijn) klachten als gevolg?" Waarom voel ik me ....?


Na de reading volgt de healing. Tijdens de healing mag je plaatsnemen op de behandeltafel in de praktijk. Er zijn verschillende healingstechnieken die toegepast kunnen worden zoals: 

- Polarisatie

- Chakra healing

- Voorouder healing

- Spirit / Energetische healing 

- Healing vanuit je medicijnwiel

- Trauma healing

- etc.

Bij een healing gebruik ik krachten van edelstenen, de ratel en één van mijn drums. Zij helpen mij de ballast af te voeren en je systeem te vullen met de energie die je nodig hebt. 

 

Aan het eind van iedere healing ontvang je de boodschap welke je mag ontvangen en zal ik de healing afsluiten door de ontvanger weer terug in zijn eigen kracht te zetten. 

Een healing brengt rust en het herstelt de balans zodat je weer in je oorspronkelijke kracht komt. Afhankelijk van de complexiteit van de oorzaak kunnen herhaal behandelingen nodig.  Tenslotte krijg ook ik niet in 1 behandeling alle trauma's in iemands systeem gereset. Gun jezelf daarom de tijd om de healing zijn werk te laten doen.

 

Een herhaal afspraak is op zijn vroegst  14 dagen na de eerste healingbehandeling, maar kan ook een maand later plaatsvinden.

afbeelding bij sjamanisme.jpg
Marianne (6-9-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa is een zeer vriendelijke en professionele healer/medium, met een rustige uitstraling en een goed gevoel voor humor. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en ook haar praktijkruimte heeft een zeer fijne energie. Met haar bijzondere gaven kan ze veel dingen tot in de detail zien en voelen. Tessa is uitzonderlijk goed in haar vak en haar puurheid maakt haar eigenlijk heel erg uniek. Ik ben haar erg dankbaar voor de vele inzichten die ze mij heeft gegeven, maar ook voor de fijne healings, die zo goed geholpen hebben. Een healing of reading bij Tessa kan ik iedereen aanraden, het is niet alleen inspirerend, maar ook een grote meerwaarde in deze tijd.
bottom of page