top of page

Healing

Een groot deel van de lichamelijke of energetische klachten zijn gerelateerd aan het niet willen of kunnen horen van ons lijf en/of ziel. Om je lichaam aan te sporen tot zelfgenezing, wil het eerst gehoord worden. Daarom start ik de eerste healingafspraak altijd met een reading, waarbij ik me focus op de healing vraag. 
"Waarom gebeuren situaties?" "Waarom stagneren energiebanen in je lijf met (pijn) klachten als gevolg?" Waarom voel ik me ....?


Na de reading volgt de healing. Tijdens de healing mag je plaatsnemen op de behandeltafel in mijn praktijk. Ik pas vervolgens een of meer healingstechnieken toe, zoals: 

- Polarisatie

- Chakra healing

- Voorouder healing

- Spirit / Energetische healing 

- Healing vanuit je medicijnwiel

- Trauma healing

- etc.

Bij een healing gebruik ik krachten van edelstenen, de ratel en van mijn drums. Zij helpen mij de ballast af te voeren en je systeem te vullen met de vernieuwde energie die je nodig hebt. 

 

Aan het eind van iedere healing ontvang je de boodschap die je mag ontvangen. Ik sluit de healing door je weer terug te zetten in je eigen kracht.  

Een healing brengt innerlijke rust en herstelt de balans zodat je weer in je oorspronkelijke kracht komt. Afhankelijk van de complexiteit van de oorzaak kunnen meer dan een behandelingen nodig. Tenslotte krijg ook ik niet in 1 behandeling alle trauma's in iemands systeem gereset. Gun jezelf daarom de tijd om de healing zijn werk te laten doen.

 

Een herhaal afspraak is op zijn vroegst  14 dagen na de eerste helingsbehandeling, maar kan ook een maand later plaatsvinden.

afbeelding bij sjamanisme.jpg
Marianne (6-9-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa is een zeer vriendelijke en professionele healer/medium, met een rustige uitstraling en een goed gevoel voor humor. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en ook haar praktijkruimte heeft een zeer fijne energie. Met haar bijzondere gaven kan ze veel dingen tot in de detail zien en voelen. Tessa is uitzonderlijk goed in haar vak en haar puurheid maakt haar eigenlijk heel erg uniek. Ik ben haar erg dankbaar voor de vele inzichten die ze mij heeft gegeven, maar ook voor de fijne healings, die zo goed geholpen hebben. Een healing of reading bij Tessa kan ik iedereen aanraden, het is niet alleen inspirerend, maar ook een grote meerwaarde in deze tijd.
bottom of page