Healing

Een groot deel van de lichamelijke of energetische klachten zijn gerelateerd aan het niet horen van ons lijf en/of ziel. Dus om je lichaam aan te sporen tot zelfgenezing, wil het eerst gehoord worden. Daarom start ik de eerste healingafspraak altijd met een reading, waarbij ik mij focus op de healing vraag. 
"Waarom gebeuren situaties?" "Waarom stagneren energiebanen in je lijf met (pijn) klachten als gevolg?" Waarom voel ik me ....?


Na de reading volgt de healing. Tijdens de healing mag je plaatsnemen op een kruk of massagetafel in de praktijk. Er zijn verschillende healingstechnieken die toegepast kunnen worden zoals: 

- Polarisatie

- Chakra healing

- Voorouder healing

- Spirit / Energetische healing 

- Healing vanuit je medicijnwiel

- etc.

Bij een healing gebruik ik krachten van edelstenen, de ratel en/of één van mijn drums. Zij helpen mij de ballast af te voeren en je systeem te vullen met de energie die je nodig hebt. 

 

Aan het eind van iedere healing ontvang je de boodschap welke je mag ontvangen en zal ik de healing afsluiten door de ontvanger weer terug in zijn eigen kracht te zetten. 

Een healing brengt rust en het herstelt de balans zodat je weer in je oorspronkelijke kracht komt. Afhankelijk van de complexiteit van de oorzaak kunnen herhaal behandelingen nodig.  Tenslotte krijg ook ik niet in 1 behandeling alle trauma's in iemands systeem gereset. Gun jezelf daarom de tijd om de healing zijn werk te laten doen.

 

Een herhaal afspraak is op zijn vroegst  14 dagen na de eerste healingbehandleing, maar kan ook een maand later plaatsvinden.

afbeelding kopje healing.jpg