top of page

De vrouw achter Tessa's Healing & Reading

De naam van deze website zegt het al: mijn naam is Tessa. 

Behalve dat ik mijzelf als ZZP'er inzet als bodemadviseur, bied ik ook een heel andere vorm van hulp aan diegenen die een andere vorm van hulp zoeken. Ik ben namelijk een Medium en Sjamanic healer. Als medium kan ik communiceren met jouw ziel, gidsen, spirtis en overleden dierbare. 

 
Hoe het begon

Al vanaf mijn jeugd wist ik dat ik situaties en dingen anders waarnam dan andere. Ik voelde meer aan en zag meer vooruit dan de mensen om me heen en als het er echt op aankwam, kreeg ik waarschuwende dromen van de spirits. Ik vond het normaal, maar hield het wel voor me. Ondanks dat mijn gaves me hielpen, voelde het soms ook als aangeboren afwijking. Ik sloot al niet lekker aan in de klas en dan merk je ook dat je de wereld echt anders ziet en ervaart dan de mensen om je heen. 

 

Door mijn gave heb ik wel de moeilijke delen van mijn jeugd kunnen doorstaan. Mijn zintuigen hebben mij sterker gemaakt, doordat ik beter voorbereid was op dat wat uit een onverwachte hoek zou kunnen komen.

Later in mijn pubertijd heb ik een behoorlijke periode mijn gaven afgesloten, omdat het niet “normaal” was en ik toch ook graag aansluiting wilde met leeftijdsgenoten. Ik heb de deuren dicht gedaan en ik ben een tijd de connectie met mijn gaven kwijt geweest. Ik had het zo onderdrukt dat ik niet meer wist hoe ik erbij kon komen. Gelukkig kan je je waren ik niet lang onderdrukken. Uiteindelijk borrelt het toch weer op en de spirituele wereld bleef mij roepen. Toen ben ik opleiding gaan volgen bij een medium en vervolgens mijn weg gevonden naar het sjamanisme bij sjamaan Sun Crow. Sinds dien sta ik weer aan en blijf ik mezelf ontwikkeling.

Tessa.jpg
Spirituele leerweg

Mijn eigen levenspad en de gebeurtenissen die ik onderweg ben tegengekomen, maken mij een medium met een divers bereik. Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik het gevoel en de ervaring van een andere persoon beter (h)erkennen. Naar mijn mening maakt dit de verbondenheid dan ook sterker.

Sjamanisme

Nog altijd ben ik bezig met leertrajecten in het sjamanisme bij de Crowsociety. Door de transreizen, kom ik in contact met de verschillende werelden die voor ons aardse bestaan niet meer zichtbaar zijn. Ik leer hier veel, zowel over mezelf als over ons aards bestaan en de vele spirits die ons willen helpen. Het is onbeschrijflijk mooi om die ervaringen en kennis nog meer uit te breiden en te mogen delen.

 

Door mijn bredere interesses komen er prachtige spirituele mensen op mijn pad. Dit is heel waardevol, want door onze ervaringen en kennis te delen kunnen we meer mensen helpen contact te leggen met hun ziel. Er is zo veel kennis verloren gegaan in onze westerse wereld, dat ik een groot voorstander ben van “samen” het lichtdoel nastreven. Mijn instelling is dan ook: als ik je niet kan helpen, voel ik wie in mijn netwerk jou wel kan helpen.

profiel foto.jpg

Neem contact met mij op:

Delft | info@tessashealing.com | Tel: 0641150304 

  • Black Facebook Icon
Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op!
bottom of page