De vrouw achter Tessa's Healing & Reading

De naam van deze website verklapt het al: mijn naam is Tessa. 

Behalve dat ik mijzelf als ZZP'er inzet als bodemadviseur, bied ik ook een heel andere vorm van hulp aan diegenen die een andere vorm van hulp zoeken. Ik ben namelijk een Medium. Als medium kan ik communiceren met uw ziel, gidsen, spirtis en overleden dierbare. 

 
Hoe het begon

Al vanaf mijn jeugd wist ik dat ik niet een standaard meisje was. Ik voelde meer aan en zag meer vooruit dan de mensen om me heen en als het er echt op aankwam, kreeg ik waarschuwende dromen van de spirits. Ik vond het normaal, maar hield het wel voor me, omdat het niet gewaardeerd werd en toch ook wel "vreemd" was. Ik was al het rare meisje uit de klas, dus dit hield ik graag voor me.

 

Door mijn gaven heb ik in ieder geval de moeilijke delen van mijn jeugd kunnen doorstaan. Mijn zintuigen hebben mij sterker gemaakt, doordat ik beter voorbereid was op dat wat uit een onverwachte hoek zou komen.

Ik heb een behoorlijke periode mijn gaven afgesloten, omdat het niet “normaal” was. Wat je niet ziet, is er immers niet en ik ben een tijd de connectie met mijn gave kwijt geweest. Ik had het zo onderdrukt dat ik niet meer wist hoe ik erbij kon komen. Gelukkig kan je je waren ik niet lang onderdrukken. Uiteindelijk borrelt het toch weer op en toen ben ik opleiding gaan volgen bij een medium. Sinds dien sta ik weer aan en blijf ik mezelf ontwikkeling.

Afbeelding Tessa.jpg
Spirituele leerweg

Mijn eigen levenspad en de gebeurtenissen die ik onderweg ben tegengekomen, maken mij een helder medium. Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik het gevoel en de ervaring van een andere persoon beter (h)erkennen. Naar mijn mening maakt dit de verbondenheid dan ook sterker.

Sjamanisme

Momenteel ben ik bezig met een leertraject in het sjamanisme. Door de transreizen, kom ik in contact met de verschillende werelden die voor ons aardse bestaan niet meer zichtbaar zijn. Het is onbeschrijflijk mooi om die ervaringen en kennis nog meer uit te breiden en te mogen delen.

 

Door mijn bredere interesses komen er prachtige spirituele mensen op mijn pad. Dit is heel waardevol, want door onze ervaringen en kennis te delen kunnen we meer mensen helpen contact te leggen met hun ziel. Er is zo veel kennis verloren gegaan in onze westerse wereld, dat ik een groot voorstander ben van “samen” het lichtdoel nastreven. Mijn instelling is dan ook: als ik je niet kan helpen, voel ik wie in mijn netwerk jou wel kan helpen.

Neem contact met mij op:

Delft | info@tessashealing.com | Tel: 0641150304 

  • Black Facebook Icon
Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op!