De vrouw achter Tessa's Healing & Reading

De naam van deze website verklapt het al: mijn naam is Tessa. 

Behalve dat ik mijzelf als ZZP'er inzet als bodemadviseur, bied ik ook een heel andere vorm van hulp aan diegenen die een andere vorm van hulp zoeken. Oftewel: medium, als verbindingsfactor met de Ziel, Gids en Overleden dierbare.

 
Hoe het begon

Al vanaf mijn vroege jeugd bleek dat ik niet een standaard klein, jong meisje was. Ik bleek meer aan te voelen en meer vooruit te zien, dan een ander.

Een zesde zintuig? Dat zou het best kunnen zijn. Door mijn gaven heb ik in ieder geval de moeilijke delen van mijn jeugd kunnen doorstaan. Mijn zintuigen hebben mij sterker gemaakt, doordat ik beter voorbereid was op dat wat uit een onverwachte hoek zou komen.

Ook heb ik een periode mijn gaven afgesloten, omdat het niet “normaal” was. Wat je niet ziet, is er immers niet... Toch bleef het me altijd interesseren en als de nood aan de man was, was het er wel degelijk!

Spirituele leerweg

Mijn eigen levenspad en de gebeurtenissen die ik onderweg ben tegengekomen, maken mij een krachtig medium. Door mijn persoonlijke ervaring, kan ik het gevoel en de ervaring van een andere persoon beter (h)erkennen. Naar mijn mening maakt dit de verbondenheid  dan ook sterker.

Sjamanisme

Momenteel ben ik bezig met een leertraject in het sjamanisme. Door de sjamaanreizen, kom ik in contact met mijn krachtdier en spirit begeleider. Ik ga regelmatig terug naar voorgaande levens om de kennis uit de levens weer “op te halen”. Het is onbeschrijflijk mooi om die ervaringen en kennis nog meer uit te breiden en te mogen delen.

 

Door mijn bredere interesses komen er prachtige spirituele mensen op mijn pad. Dit is heel waardevol, want door onze ervaringen en kennis te delen kunnen we meer mensen helpen contact te leggen met hun ziel. Er is zo veel kennis verloren gegaan in onze westerse wereld, dat ik een groot voorstander ben van “samen” het lichtdoel nastreven. Mijn instelling is dan ook: als ik je niet kan helpen, voel ik wie in mijn “heksenkring” (netwerk) jou wel kan helpen.

Neem contact met mij op:

Delft | info@tessashealing.com | Tel: 0641150304 

  • Black Facebook Icon
Logo Tessa's Healing_1.jpg