Sjamanisme

September 2019 ben ik gestart met mijn eerste opleiding bij de Crow Society. Dit voelt voor mij als thuiskomen. 

Jaar 1 de innerknowled

Het eerste jaar van de opleiding is met name een innerlijke reis. Het ontmoeten en het opbouwen van een diepe band met mijn krachtdier en spirit begeleider is een belangrijk onderdeel. Tenslotte kan ik mijn hartspad niet bewandelen zonder de hulp van de spirits.

Ook mag ik ontdekken wat er speelt in mij en mijn familiesysteem. Ontdek ik wat ik mag healen en wat mijn doel is hier op aarde. Allemaal onderwerpen waar ik in trans mee mag werken en ik vind het heerlijk. Mijn liefde voor de "Spiritworld" groeit met de dag. 

Jaar 2 Healers 1 opleiding 

Inmiddels heb ik mijn eerste opleiding afgerond en ben toegelaten tot de healers 1 opleiding. Hier leer ik  de sjamanistische wijze van healen. Doormiddel van het maken van transreizen en contact maken met de diverse spirtis in ons universum en vooral ook moerder aarde, leer ik zo veel. De wereld is zo veel mooier en krachtiger dan wat we met onze blote ogen zien.

 

De vaardigeheden welke ik tijdens mijn opleidingen leer en van de spirtis mag toepassen in mijn praktijk, worden gelijk toegepast als dat nodig blijkt te zijn.  

Logo Tessa's Healing_1.jpg