top of page

Sjamanistisch heler

Wat is Sjamanisme?

 

Sjamanisme is de oudste vorm van natuurreligie. Zij gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met  elkaar verbonden en is een onderdeel van de Grote Geest.

Sjamanisme is van alle tijden en wordt geleefd op elk deel van de aarde. En overal op de wereld vind je in grote lijnen dezelfde rituelen om in contact te komen met de spirits.

Mijn sjamanistische pad

 

September 2019 ben ik gestart met mijn opleidingen bij de Crow Society. Van Sjamaan Sun Crow leer ik de verschillende eeuwenoude healingstechnieken vanuit het sjamanisme. Dit zijn veel verschillende mooie en diepe technieken die voor verscheidene situaties toegepast kunnen worden. Tenslotte bestaat er niet 1 oplossing voor alle problemen. Ik leer bij de Crow Society welke technieken er zoal zijn, hoe ze moeten worden uitgevoerd en hoe ik weet welke techniek moet worden toepast. 

20 November 2021 heb ik de opleiding Shamanic healer afgerond en heb ik in de periode daarvoor mijn naam mogen ontvangen. Mijn medicijnnaam is White Owl.  Met trots kan ik zeggen dat ik een Crow member ben van de Crow Society. Op dit moment ben volg ik een 4 jarige opleiding waarbij ik nog meer mooie healingstechnieken en spirits leer kennen. 

Het universum is zo groot en zo vol prachtige mogelijkheden dat ik op dit pad nooit uitgeleerd zal raken. Met veel plezier pas ik het sjamanisme toe in de praktijk om cliënten vooruit te helpen.

Kijk gerust eens op de site van de Crow Society voor teachings en ceremonies. www.crowsociety.com

white owl.jpg
bottom of page