top of page

Opleidingen
 

Behalve Reading en Healing bied ik ook Cursussen en Ceremonies aan. 
De cursussen en Ceremonies zijn erop gericht jezelf te ontwikkelen en beter in je vel te komen. Wil je graag actief met jezelf aan de slag, kijk dan bij de opleidingen en ceremonies wat ik te bieden heb. 

Warme groet Tessa

 

Agenda

  • 5 Maart 2024 start groep 2 " Basis cursus intuïtieve gaves" (nog 1 plekje)

  • 3 september 2024 start groep 3 " Basis cursus intuïtieve gaves"

  • 5 september 2024 start de "Vervolg cursus intuïtieve gaves"

 

lachende rots.png
Wat vinden de deelnemers ervan?

Diana (15-01-2024)
Bij Tessa heb ik 2 klasjes gevolgd. Dat vond ik heel leuk, bij het eerste klasje ging het echt over voelen bij jezelf. Wat is van mij en wat is van die ander. En dan een beetje oefenen op elkaar. Klopt het wat ik voel bij jou? Het lijkt een soort spirituele taal te zijn. Tessa zat er bovenop om iedereen de symbolen, kleuren en gevoel te helpen ontrafelen. Dat was misschien wat meer mediumachtig.
Bij het 2de klasje gingen we veel reisjes maken naar werelden die ik niet kende en waar ik nu niet meer zonder wil :). Steeds kwamen we weer terug, Tessa tjekte of we allemaal lekker gingen en we deelden onze ervaringen. Tenminste als je dat wilde. Dat was soms hilarisch, 7 vrouwen in een kringetje die de meest geestige dingen te zien kregen. En die kraai van de sjamaan zou iedereen moeten ontmoeten.
In het dagelijks leven gebruik ik deze vaardigheden steeds meer, mijn vertrouwen in mijn gevoel wordt steeds groter, ik leer luisteren naar mezelf, en ik kan mezelf weer
even terug halen na een heftige dag of intens contact.
Gelukkig is klasje 3 er nu ook!
Tessa vind ik wel een aards figuur terwijl ze voelsprieten tot voorbij de hemel heeft en wortels tot aan de andere kant van de aardekorst. De cursus is een lekker avondje voor jezelf, veel lol, soms een traan en vaardigheden voor de rest van je leven
.


Linda (31-1-2024)
Aangehaakt aan het intuïtieve klasje van Tessa door een vriendin. Gewoon om te ervaren. Ik benals nieuwsgierig persoon, in een hele nieuwe wereld met nieuwe taal gestapt. Er nemen cursisten deel in alle soorten en maten. Sommige beginnend, andere pro spiritueel of al werkzaam in het vakgebied. Alles krijgt de ruimte, niets is raar tijdens de cursus en er wordt ook volop gelachen om alle spirit begeleiders, kracht dieren en andere (tot voor kort voor mij onwaarschijnlijke) waarnemingen. Heel leuk en bijzonder en ik neem zomaar inmiddels al deel aan de “we gaan nog even door” derde cursus van Tessa. 

Tessa je bent een geweldig mens.  Ik ben je heel dankbaar dat je mij begeleid door deze voor mij nieuwe wereld. Dat je me laat kennismaken met een verborgen deel van mijzelf. Ik sta van mijzelf te kijken wat ik weet te vertellen in readings en de trancereizen en ben heel benieuwd naar meer. Ik raad het een ieder aan! 
bottom of page