top of page
Ceremonies
Agenda
  • 19 november 2023 ontmoet je gids
  • 24 november 2023 drum en zang ceremonie met Leonie
  • 29 december 2023 einde jaar ceremonie
  • 19 januari 2024 Sound healing ceremonie met Leonie

Einde jaar ceremonie

Deze avond staat in het teken van het afsluiten van het jaar 2023. Op sjamanistische wijze nemen we afscheid van 2023 en zetten we de positieve intenties voor 2024 neer. 

De ceremonie is op 29 december 2023 en start om 20. 00 uur. De kosten bedragen  €30
,-  aanmelden kan via info@tessashealing.com
 

Sound healing 19 januari 2024

 

Wij nodigen je uit voor onze Soundhealing ceremonie ‘Helen door ritme en klank.’

Tessa is een Sjamanistische heler in haar praktijk ‘Tessa’s Healing’ en Leonie Bolleboom is stemheler. 

Op vrijdagavond 19 januair organiseren wij onze unieke Soundhealing ceremonie in Schipluiden. We begeleiden je door een klankrijke avond heen waarin meditatie, stemheling en drums de handvatten vormen voor een diep helingsproces.

Heb je last van blokkades in je lijf of stem. Heb je het gevoel vast te zitten in patronen en wil je deze op een zachte en doeltreffende manier helen zonder in de oorzaak te hoeven stappen, dan is deze avond voor jou. Door middel van geluid worden blokkades los getrild en het mooie is, of je nu al ervaring hebt op dit gebied of niet, iedereen kan mee doen en zich bevrijden van blokkades. 

De avond begint om 19.30 uur waarbij de avond wordt geopend op sjamanistische wijze, waarna we beginnen met een meditatie om terug te komen naar jezelf en de dagelijkse zaken los te laten.

Vervolgens verzorgt Leonie een stemheling sessie, waarbij door middel van muziek, klankschalen, stem en/of ademhaling blokkades vrij gemaakt worden.  Wij nodigen je uit om mee te zingen of te luisteren naar de stem van Leonie om zo blokkades in je lichaam te helen. ​

 

Na de stemheling sessie is het tijd voor een korte pauze met een kopje thee.

 

Vervolgens zal Tessa een sjamanistische drumcirkel of transreis verzorgen. Waarbij er nog meer wordt losgemaakt en afgevoerd om uiteindelijk terug in je kracht te komen.  

De avond sluiten we af om ongeveer 21.30 uur.

Welke tools er worden gebruikt verschilt per ceremonie en wordt per groep zorgvuldig samengesteld. Geen avond is dus hetzelfde, wel zorgen ze altijd voor een diepe heling en transformatie. Wij hebben er zin in! Kom je ook?

Kosten bedragen € 70,- p.p. inclusief BTW,  koffie & thee.

De dag gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Dus als je hier zin in hebt, meld je dan aan via info@tessashealing.com
 

bottom of page