top of page

Medium

Wat is een medium?

Een medium is een persoon die de boodschap van jouw ziel, een (overleden) dierbare of een gids kan overdragen. Een medium is paranormaal begaafd,  waardoor hij of zij de frequentie van de paranormale wereld kan vertalen naar onze taal. Eigenlijk werkt het als een soort radio/ Skype verbinding. 

 

Een medium kan dus als tussenpersoon werken met jouw onderbewuste, de overledenen, gidsen, totems en andere werelden. Omdat alles energie is, speelt afstand of tijd geen rol. In de wereld van mediums zijn verschillen. Net als dat niet iedere chirurg gespecialiseerd is in hetzelfde veld.

 

Verschil mag er zijn

Niet elk medium is hetzelfde. De aanleg, persoonlijke ontwikkeling en ervaring bepalen in welke mate een medium zich heeft ontwikkeld of gespecialiseerd. Mijn inziens heeft dit een goede reden. Doordat ieder medium zijn eigen specialisme heeft of manier van werken, is er voor iedereen een medium beschikbaar die voor hem/haar prettig voelt. Wil je weten of ik als medium bij jou pas, snuffel dan rustig op mijn site en voel je zeker niet bezwaard om contact op te nemen.

Kijk vooral eens bij wat ik voor je kan betekenen in healing of reading.

bottom of page