top of page

Recensies

Corina (16-3-2024)⭐⭐⭐⭐⭐

Zoveel meer te weten gekomen waar we alleen maar naar konden gissen. Dingen die Tessa absoluut niet kon weten kwamen naar voren wat voor ons de ogen deed openen en wat een dubbel gevoel weg nam.  Het is allemaal niet te bevatten, maar daar ineens is die rust door antwoorden, een dikke 5 sterren.

 

Leonie (3-3-2024)⭐⭐⭐⭐⭐

Zonder enige informatie te hebben gaf Tessa een voor mij zeer accurate reading. Inmiddels meerdere readingen en healingen gehad, die steeds weer heel fijn en verhelderend zijn. Sinds ik de intuïtieve trainingen bij haar volg, ben ook ik meer gaan vertrouwen op de informatie die ikzelf binnenkrijg. Al met al: ik ben heel blij dat ik Tessa heb leren kennen.

 

Lisa (19-10-2022)⭐⭐⭐⭐⭐

Tessa is in een woord FANTASTISCH. Tessa heeft mij naar een punt gebracht waarvan ik dacht dat ik daar nooit kon komen. Ik was jarenlang mezelf kwijt. Ik kon tijdens haar readings en healings eindelijk mijn eigen kracht weer voelen. Ik kon diep van binnen voelen wie ik echt ben en waarom ik hier op deze aarde ben. Ik voelde dat ik weer terug kwam in mijn eigen lichaam. Een mooier cadeau bestaat niet. Ik wil Tessa bedanken niet alleen omdat ze prachtige readings en healings geeft, maar ik wil haar ook bedanken omdat ze op deze aarde is gekomen, haar kracht draagt echt bij aan een mooiere wereld. Dankjewel Tessa!

 

Natasja (23-9-2022)⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond het heel erg helder en wat ik hoorde klopte ook. Ik heb me er in berust. Zeer in de details, bijzonder dat ze over antwoordden had. klopte allemaal ik ben zo blij dat ik ben geweest.

Marianne (6-9-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa is een zeer vriendelijke en professionele healer/medium, met een rustige uitstraling en een goed gevoel voor humor. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en ook haar praktijkruimte heeft een zeer fijne energie. Met haar bijzondere gaven kan ze veel dingen tot in de detail zien en voelen. Tessa is uitzonderlijk goed in haar vak en haar puurheid maakt haar eigenlijk heel erg uniek. Ik ben haar erg dankbaar voor de vele inzichten die ze mij heeft gegeven, maar ook voor de fijne healings, die zo goed geholpen hebben. Een healing of reading bij Tessa kan ik iedereen aanraden, het is niet alleen inspirerend, maar ook een grote meerwaarde in deze tijd.

An (31-8-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Via via met Tessa in contact gekomen, en wat zijn wij hier blij mee. Zij heeft onze dochter zo goed geholpen, onze dochter is een jonge dame met een beperking dus extra moeilijk als je dan overleden mensen ziet. De huisreiniging op afstand hielp meteen. Daarna een fijn huisbezoek gehad van Tessa , daarin werd zoveel duidelijk , fascinerend . Tessa is een prettig mens met een bijzondere gave.

Wil (25-1-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Simpelweg Fantastisch vind ik Tessa! Ze is een hele vriendelijke, nuchtere professionele vrouw met ook nog eens humor erbij wat het allemaal tot zo'n fijne ervaring maakt! Ik ben zó ontzettend goed geholpen met haar hulp en wijze raad. Het is bizar wat ze kan, maar echt, door haar heb ik de juiste inzichten gekregen en heb daardoor de juiste stappen kunnen maken naar herstel op vele fronten. Ik vind haar hulp echt zó effectief en waardevol, ik vind het jammer dat deze vorm van zorg niet door de zorgverzekeraar aangeboden wordt. Ik gun het namelijk iedereen zo erg en ik hoop dat toch vele mensen de weg naar Tessa zullen vinden. Haar readings en healings zijn super effectief geweest voor mij en mijn gezin. Ik ben haar eeuwig dankbaar!!

Suus (8-9-2021) ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat een lieve vrouw is Tessa. Ik heb haar wegens Corona nog niet in het echt kunnen ontmoeten maar dat gaat zeker gebeuren. Ze heeft een aantal keren readings online voor me gedaan. Ze is eerlijk en oprecht en altijd bereid om te helpen waar ze kan. Geeft mooie adviezen mee.

Cloë (17-4-2021)  ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb een video sessie gedaan vanuit het buitenland voor mijn dochtertje. Tessa maakte me direct op m'n gemak, en de sessie ging zo vanzelf en natuurlijk. Ik had niets verteld, alleen een foto gestuurd van mijn dochtertje. Zonder enige twijfel vertelde Tessa wat mijn dochter ervaart, en alles was kloppend tot in de detail, ik was sprakeloos. Ik dacht dat ik m'n dochter goed kende, maar door Tessa's sessie zie ik m'n dochter nu met hele andere ogen. Ze heeft me inzicht gegeven waarom bepaalde conflicten er zijn, hoe ik de aanloop ervoor kan herkennen, en wat ik doen om het te verbeteren op dat moment. Ik stond vaak met m'n handen in t haar, maar na Tessa's sessie voel ik me veel zekerder hoe ik kan reageren, ik denk omdat ik haar nu echt kan zien en begrip geeft vertrouwen hoe ik kan reageren. Ze gaf ook tips qua voedingsintolerantie, slaapproblemen. Toen ik vroeg over haar school, kon Tessa op afstand de klas 'scannen' en vertelde ze hoe de dynamiek daar is. Toen las Tessa 'het woord van de week' op dat die week op het schoolbord stond op school. Ongelofelijk. Ik ben zo dankbaar dat ik de stap heb genomen om dit te doen. Het voelt echt als 'ons leventje voor de sessie' en 'ons leventje erna' . Tessa's communicatie is heel helder, aards en praktisch. Er was niks zweverigs aan, en ik kon alles direct toepassen. Ik heb ook een tweede sessie bijgewoond met een vriendin, voor haar dochtertje, en zij was net zo geraakt. Alles klopte als een bus en ze kreeg antwoorden op vraagstukken die als grote levensvragen voelden. Wat bijzonder dat je dan zo direct een antwoord kan krijgen, op zulke diepe vragen, door Tessa. Ik vind dit het grootste kado wat je jezelf en je kind kunt geven. Dank!

Jolanda (25-8-2020)  ⭐⭐⭐⭐⭐
Een Reading laten doen voor onze kinderen. Wat was dat fijn om te horen. Bevestigend ook! We begrepen de kinderen hierdoor stukken beter. Zo fijn!

Suus (18-6-2020) ⭐⭐⭐⭐⭐
Een aantal weken geleden aan het begin van de Corona crisis een Reading op afstand gehad. Wat bijzonder. Ik kom zeker terug voor meer.

Flora (8-1-2020) ⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa is really amazing. She did a house cleansing ritual for me and it has made the energy of the house positive and made me feel safe at home again. She also gave me a lot of information regarding the spirits surrounding me and shared information that I'm surprised that she'd know since we are complete strangers. With her help, I again feel connected to my mom who passed away and am very grateful for her talents. She is professional and friendly, she made me feel comfortable from the moment that we met. I highly recommend her! If you are thinking of asking for her services, go for it! You will not regret the time or the expense.

Marijke (8-1-2020) ⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb al diverse readings en healings mogen ontvangen van Tessa. Voor mijzelf mijn kinderen en zelfs voor mijn sterretje in the sky. Puzzelstukjes vallen gewoon op zijn plaats. Ik ga, er altijd voldaan en tevreden weg. Ook vind ik haar enorm inspirerend. Ik mag binnenkort weer omdat ik het zo fijn vind.

Laura (1-11-2019) ⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa heeft op afstand een healing gedaan bij mijn zoontje van 1,5 om zijn onrust weg te halen. Fantastisch, hij is weer helemaal de oude!

Cindy (20-12-2019) ⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa heeft al diverse malen iets voor mij kunnen betekenen. Zowel via kaartleggen, psychometrie als met een healing. Ik voel me na een behandeling of reading bij Tessa altijd veel energieker en weet beter welke kant ik op moet. Ik kan haar iedereen aanraden. Ze is altijd spot-on.

Nicolet (juni 2017) ⭐⭐⭐⭐⭐
Ik was heel erg verrast! Het was niet gepland maar het kwam spontaan naar boven. De reading was voor mij heel erg fijn!! Tessa (toen nog in opleiding) vertelde dingen die ze echt niet kon weten en ik werd er heel blij van. Ook voor mijn moeder heeft Tessa een reading gedaan en die is ook heel blij. Wij vinden het een enorme aanrader!

Ben je al met mij in contact geweest?
Wat vond je ervan?

BeoordelingNiet wat ik had verwachtNiet okéPrecies goedHeel tevredenFantastischBeoordeling

Bedankt voor de inzending!

bottom of page