top of page

Reading

Een reading is op afspraak in mijn praktijk of online (teams of what's app). Het is geschikt voor een ieder die onbeantwoorde vragen heeft of vastloopt in het dagelijks leven. Tijdens de reading lees ik jouw energie en benoem ik wat ik zie of ervaar. Ik kijk naar actuele problemen, talenten, werk, keuzes, potenties en het verleden.

Ik maak graag een verdiepingsslag op de vraag: Waarom doe je dingen zoals je ze doet? Ik beantwoord deze vraag door de oorzaak van jou knelpunten helder krijgen. Zodat je handvatten mee krijgt om patronen te kunnen veranderen.  Je gedrag of situaties kan je tenslotte alleen veranderen als je weet waarom je op een bepaalde manier ergens op reageert, of wanneer je de (verborgen) les van een situatie ontvangen hebt.

Met andere woorden: Een reading is een bijzondere gebeurtenis waarbij je een dialoog hebt met jouw ziel en gids. Je hoofd heeft even niets in te brengen. Alleen je onderbewuste en spirit begeleider (gids) zijn aan het woord.

Reading voor uw kind

Een reading aanvragen voor uw kind is eveneens mogelijk. Tijdens de reading zal ik live of via een foto contact maken met de ziel en spiritbegeleider vanuw kind. Ik vraag mij te laten ervaren wat er bij uw kind speelt zowel lichamelijk als mentaal. Tijdens de reading komen zijn/haar kwaliteiten naar voren, evenals de strubbelingen waar uw kind mee te maken heeft. 

Als er obstakels, blokkades of ander frustraties aanwezig zijn, zal ik achterhalen waar deze vandaan komen. Daarbij vraag ik om handvatten aan de ziel én aan de spiritbegeleider van uw kind, waar u weer verder mee kunt.

Er is niets mooiers dan de emoties en gevoelens van een kind vertalen/verwoorden zodat wij volwassen het kind begrijpen en hem/haar beter kunnen begeleiden.

Contact met een overleden dierbaren

Naast een persoonlijke reading maak ik op verzoek ook contact met overleden dierbare. Dit brengt troost, steun, en vaak ook rust. Je kunt een afspraak hiervoor los boeken of combineren met een reading voor jezelf.  

Speedreading

Heb je 1 of 2 specifieke korte vragen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid een korte online reading in te boeken. Een Speedreading duurt 15 minuten.

Image by Davide Cantelli
Marianne (6-9-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa is een zeer vriendelijke en professionele healer/medium, met een rustige uitstraling en een goed gevoel voor humor. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en ook haar praktijkruimte heeft een zeer fijne energie. Met haar bijzondere gaven kan ze veel dingen tot in de detail zien en voelen. Tessa is uitzonderlijk goed in haar vak en haar puurheid maakt haar eigenlijk heel erg uniek. Ik ben haar erg dankbaar voor de vele inzichten die ze mij heeft gegeven, maar ook voor de fijne healings, die zo goed geholpen hebben. Een healing of reading bij Tessa kan ik iedereen aanraden, het is niet alleen inspirerend, maar ook een grote meerwaarde in deze tijd.
bottom of page