Reading

Wat houdt het in?

Voor een reading maak je een afspraak voor in mijn praktijk  of een videobel afspraak (teams of what's app). Een reading is voor een ieder die vragen heeft of vastloopt in het dagelijks leven. Tijdens de reading lees ik jouw energie en benoem ik wat ik zie of ervaar. Ik kijk naar actuele problemen, talenten, werk, keuzes, potenties en het verleden.

Vooral de vraag, waarom je dingen doet zoals je ze doet, de oorzaak van knelpunten helder krijgen en daar handvatten voor aanbieden is een verdiepingsslag die ik graag maak. Tenslotte kun je gedrag of situaties pas echt veranderen als je weet waarom je op een bepaalde manier ergens op reageert, of wanneer je de (verborgen) les van een situatie ziet.

Met andere woorden: Een reading is een bijzondere gebeurtenis waarbij je een dialoog hebt met jouw ziel en gids waarbij je hoofd eens even niets heeft in te brengen.

 

Contact met een overleden dierbaren

Los van een reading op de persoon, kun je ook een afspraak maken voor een contact met een overleden dierbare. Dit brengt troost, steun, en vaak ook rust. Dit kan altijd ook gecombineerd worden tijdens een reading voor jezelf.

 

 

Wat het kost

De kosten voor een reading van één uur zijn € 70,00

Logo Tessa's Healing_1.jpg