top of page

Reading

Wat houdt het in?

Voor een reading maak je een afspraak voor in mijn praktijk  of een videobel afspraak (teams of what's app). Een reading is voor een ieder die vragen heeft of vastloopt in het dagelijks leven. Tijdens de reading lees ik jouw energie en benoem ik wat ik zie of ervaar. Ik kijk naar actuele problemen, talenten, werk, keuzes, potenties en het verleden.

Vooral de vraag, waarom je dingen doet zoals je ze doet, de oorzaak van knelpunten helder krijgen en daar handvatten voor aanbieden is een verdiepingsslag die ik graag maak. Tenslotte kun je gedrag of situaties pas echt veranderen als je weet waarom je op een bepaalde manier ergens op reageert, of wanneer je de (verborgen) les van een situatie ziet.

Met andere woorden: Een reading is een bijzondere gebeurtenis waarbij je een dialoog hebt met jouw ziel en gids waarbij je hoofd eens even niets heeft in te brengen.

Reading voor uw kind

Het is ook mogelijk een reading aan te vragen voor uw kind. Tijdens de reading zal ik live of via een foto contact maken met de ziel en spiritbegeleider van het kind en hem/haar vragen mij te laten ervaren wat er bij hem/haar speelt. Tijdens de reading komen zijn/haar kwaliteiten naar voren, evenals de strubbelingen waar het kind mee te maken heeft. 

Als er obstakels, blokkades of ander frustraties bij het kind spelen, zal ik achterhalen waar deze vandaan komen. Daarbij vraag ik om handvatten aan de ziel én aan de spiritbegeleider van het kind, waar u weer verder mee kunt.

Er is niets mooiers dan de emoties en gevoelens van een kind vertalen/verwoorden zodat wij volwassen het kind begrijpen en hem/haar beter kunnen begeleiden.

Contact met een overleden dierbaren

Los van een reading op de persoon, kun je ook een afspraak maken voor een contact met een overleden dierbare. Dit brengt troost, steun, en vaak ook rust. Dit kan altijd ook gecombineerd worden tijdens een reading voor jezelf, maar is zeker ook los te boeken. 

Speedreading

Ook heb ik de mogelijkheid om korte online readings te verzorgen. Zo genoemde speedreadings. Hierbij wordt specifiek op 1 of 2 vragen ingevoeld en duurt circa 15 minuten. 

Image by Davide Cantelli
Marianne (6-9-2022)⭐⭐⭐⭐⭐
Tessa is een zeer vriendelijke en professionele healer/medium, met een rustige uitstraling en een goed gevoel voor humor. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en ook haar praktijkruimte heeft een zeer fijne energie. Met haar bijzondere gaven kan ze veel dingen tot in de detail zien en voelen. Tessa is uitzonderlijk goed in haar vak en haar puurheid maakt haar eigenlijk heel erg uniek. Ik ben haar erg dankbaar voor de vele inzichten die ze mij heeft gegeven, maar ook voor de fijne healings, die zo goed geholpen hebben. Een healing of reading bij Tessa kan ik iedereen aanraden, het is niet alleen inspirerend, maar ook een grote meerwaarde in deze tijd.
bottom of page