top of page

Soundhealing dag 19 maart 2023

Wij nodigen je uit op een Soundhealing dag ‘Thuiskomen in je lijf door ritme en klank.’ Tessa is een Sjamanistische heler in haar praktijk ‘Tessa’s Healing’ en Leonie Bolleboom is stemheler in haar praktijk bij "Op Hodenpijl" .

Op zondag 19 Maart 2023 organiseren wij onze unieke Soundhealing dag bij Oker in Schipluiden. We begeleiden je door een muzikale dag heen waarin meditatie, stemheling, mantra's en transreizen op het geluid van de drums de handvatten vormen voor de dag.

Heb je last van blokkades in je lijf of stem. Heb je het gevoel vast te zitten in patronen en wil je deze op een zachte en doeltreffende manier helen zonder in de oorzaak te hoeven stappen, dan is deze dag voor jou. Door middel van geluid worden blokkades los getrild en het mooie is, of je nu al ervaring hebt op dit gebied of niet, iedereen kan mee doen en zich bevrijden van blokkades. Omdat deze dag gepland is rond de Lente equinox en de nieuwe maan. Is de energie perfect voor het loslaten van oude energie en nieuwe intenties te zetten voor de toekomst.

De dag begint om 11 uur waarbij de dag wordt geopend op sjamanistische wijze, waarna we beginnen met een meditatie om terug te komen naar jezelf en de dagelijkse zaken los te laten.

Vervolgens verzorgt Leonie een stemheling sessie, waarbij door middel van muziek, stem en ademhaling blokkades vrij gemaakt worden. Iedere stem verteld haar of zijn eigen verhaal. Wij nodigen je uit om mee te zingen of te luisteren naar de stem van Leonie om zo blokkades in je lichaam te helen. 

Na de stemheling sessie is het tijd voor een lunch welke verzorgd wordt door Oker.

 

Na de lunch gaan we op sjamanische wijze onze intenties en informatie ophalen. Welke positieve transformatie heb jij nodig en mag het universum in gegooid worden voor de aankomende periode. Dit gaan we vervolgens vastleggen in een eigen krachtvoorwerp. 

De dag sluiten we af rond 16.00 uur.

Wij hebben er zin in! Kom je ook?

Kosten bedragen € 130,- p.p. inclusief lunch, koffie & thee.

De dag gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Dus als je hier zin in hebt, meld je dan aan via info@tessashealing.com

 

Adres locatie: Oker 015 (Zolder)
                         Rijksstraatweg 2636 AX

                         Schipluiden


 

foto: Zolder Oker 015
bottom of page