top of page
  • Foto van schrijverTessa

Mijn eerste blog

Bijgewerkt op: 22 dec. 2019

Allereerst heet ik je van harte welkom op mijn website. Op de pagina 'over mij' heb je al inzicht kunnen krijgen wie ik ben. In mijn blogs neem ik jullie nog een beetje meer mee in mijn behandelingen, ofwel 'specialisaties'.
Voordat ik verder ga op de inhoud, zal ik eerst uitleggen wat dat mooie plaatje hierboven doet. Zoals je hebt gezien komt het ook terug in mijn logo.

De 'Canadese Wolf' is namelijk mijn krachtdier. Een krachtdier is bij je om je als mens te leren zijn kracht te omarmen en naar zijn normen en waarden in je leven te integreren. Nu wordt een wolf vaak verkeer begrepen, men ziet hem vaak als "roofdier", maar dat is slechts een klein onderdeel van de wolf zijn bestaan. Een wolf zet het belang van de roedel en welpen voorop. Hij is dus heel sociaal, puur en oprecht richting zijn naasten. Het draait juist niet om de kracht, maar om balans.

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tessa's Healing & Reading in 2021

Hallo lieve lezer, Zoals je al gemerkt hebt ben ik niet zo'n blogger. Schrijven als er niets te melden is, is niet bepaald mijn ding, maar dat is nu anders. 2021 is inmiddels al 2 maanden van start e

Comments


bottom of page