top of page

Tessa's Healing & Reading 2022

Wow wat is er dit jaar veel gebeurd. Vorig jaar was ik nog zoekende naar een praktijk en inmiddels zit ik sinds april 2021 gevestigd op in Schipluiden bij Beauty Instore. Ik hoor je denken een Medium/healer die bij een Beauty gebeuren gaat zitten? Hoe dan?

Nou dat is eigenlijk heel logisch. Beauty instore heeft als doel mensen een compleet pakket te bieden op het gebied van uiterlijke en innerlijke beauty. De winkel, spa, zonnebank, kapsters en schoonheidsspecialisten verzorgen de buiten kant. De voedingsdeskundige, masseuse/coach en ik zijn er om de innerlijke mens te verzorgen. Het betreffen allemaal zelfstandig ondernemers die hun eigen specialisme draaien op hun eigen vaste plekje. Doordat we in 1 pand zitten kunnen mensen zien wat er nog meer is en hebben de ondernemers zelf wel het gevoel van collegialiteit en eenheid, want ja na een reading of healing wil ik ook weer terug komen op deze aarde en dat is heel fijn.


Mijn praktijk zelf is een aparte praktijkruimte met een zit gedeelte en een healingsgedeelte. Ik heb zelfs de luxe van een eigen ingang, dus als men na een sessie even geen zin heeft in mensen of gezelligheid, dan kan je via de zijdeur rustig naar buiten.


Nu ik hier zo lekker op mijn plek zit, is het tijd om te bedenken wat ik komend jaar zou willen. Aller eerst ben ik weer begonnen met een verdiepingsslag bij de Sjamaan. Ook ben ik op dit moment bezig met het ontwikkelen van een meerdaagse workshop en een Soundhealing avond samen met een Stemheler. Dit wordt zo leuk, het is nog een gevalletje van puntjes op de i zetten, maar de basis staat.


Kortom ik heb zin in 2022 en ik hoop je dit jaar te mogen ontvangen in mijn praktijk.


Warme groet Tessa (White Owl)

115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tessa's Healing & Reading in 2021

Hallo lieve lezer, Zoals je al gemerkt hebt ben ik niet zo'n blogger. Schrijven als er niets te melden is, is niet bepaald mijn ding, maar dat is nu anders. 2021 is inmiddels al 2 maanden van start e

Comentarios


bottom of page