top of page
  • Foto van schrijverTessa

Tessa's Healing & Reading in 2021

Hallo lieve lezer,


Zoals je al gemerkt hebt ben ik niet zo'n blogger. Schrijven als er niets te melden is, is niet bepaald mijn ding, maar dat is nu anders. 2021 is inmiddels al 2 maanden van start en los van wat er in de wereld gebeurd, zijn er bij Tessa's Healing veel veranderingen gaande.


Allereerst ben ik bezig met het huren van een praktijkruimte. Waar, hoe en wat moet formeel nog worden vastgesteld, maar het is 99,9% zeker dat ik per 1 april een andere praktijkruimte heb. Afgelopen weekend heb ik met een transreis doorgekregen hoe ik de ruimte moet inrichten en aankleden, dus op naar de volgende stap.


Daarnaast heb ik dit weekend de Healers 1 opleiding bij de Crow Society afgerond. Dit was voor mij heel bijzonder en speciaal, want op deze dag kreeg ik te horen dat ik door mocht naar de Healers 2 opleiding en ben ik officieel geïnitieerd door de Sjamaan en de Spirits. Wat betekend dit voor jou? Het betekend dat ik behalve als medium, nu ook tools en technieken uit het Sjamanisme mag toepassen. Sinds de initiatie zijn mijn poorten nog verder geopend en is de band met de spirits nog "natuurlijker" geworden. Kortom ik sta te popelen om hier volop mee aan de slag te gaan.

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page